Dugaan pelajar masa kini !


Fuhhh ! 

Aten pun dah terkena tempias dengan teknologi yang semakin canggih sekarang ni. Yelaa mana taknya, dengan teknologi yang semakin membangun ni, semua media sosial dapat dibukak dengan pantasnya. Kan best kalau dapat bukak buku dengan pantas jugak. Kuikui.

Dugaan nak final exam ni memang dahsyat. Mana taknya, nak lawan malas tuuuu. Susah hokayyy. Godaan dari internet, blog, facebook, twitter, instagram memang terlalu kuat. Aten pun tak mampu nk tepis godaan dorang ni. Hahahaha

Cara terbaik nak elak benda ni?
Dok dalam hutan. Campak phone jauh-jauh. Tapiiiii mampukah Aten? Tak mampu wehhh. Hahahahah

Korang kalau nampak Aten online ke apa, marah je Aten suruh study. Tak sedar diri final dah dekat. Takde gap langsung pulak tu. Kuikui

Bertabahlah dear self ! 

3 comments.. read them below or add one

akubiomed akubiomed 20 May, 2015
Banyak perkara yang menganggu tumpuan. Kalau zaman siswah dulu-dulu tidak cukup sumber bacaan contoh sumber buku-buku rujukan terhad. Sekarang ini semua maklumat dihujung jari.
yoorin melacolea yoorin melacolea 20 May, 2015
dulu zaman study, xde lagi whasap..tp terganggu jugak laa dengan fb, twitter, ym, youtube.. huhuhuhu..memg mencabar..
Noraini Azhari Noraini Azhari 23 May, 2015
betul tu. study xdan setengah jam, terus rehat scroll tepon. btw gudluck atin.

nanti free dtgla blog kita pulak. http://norainiazhari.blogspot.com