Aiskrim di Gelatomio Lounge thorbaekkk!



Gelatomio On the Rock ! 

Thorbaek baq anggg . 

Sangat berbaloi dengan harga. Aten taktau pun kedai ni wujud tapi haritu g food review ngn daddy feeqsays dia tunjuk kedai ni. Memang korang akan rambang mata dengan pilihan aiskrim yang thorbaekk dari ladang.

Harga aiskrim yang Aten makan tu? RM30.00! Hehehehe. Tapi berbaloi tau. Dapat Aten buat review kt blog walaupun dah lambat nak post. Haahhha.

Kedai tu di Pavilion, Kuala Lumpur. Nak lepak-lepak situ memang nice giler wehh. Dekat pulak dengan rumah Aten. Hehehe.

Korang kalau nak g sana, ajak Aten okayy. Nak makan lagi! :D heeee




2 comments.. read them below or add one

careno careno 23 May, 2015
Mahalnyer... ittew x mmpu... huhuhu... tp serius telan air liur tgk ni...
Fatin Bella Fatin Bella 23 May, 2015
ada yang murah jugak lah. Hehehe