Sedapnya Monster's Crazy Crunchy !

Fuhhhh! Biar betul Aten ni !

Aten makan monster? Aten makan raksasa? Hehehehe. Tak lahh. Nama makanan yang Aten tu MONSTER'S CRAZY CRUNCHY. Baru lah nampak ganas walaupun comel je sebenarnya makanan ni. Hehehehe. 

Makanan ape yang Aten makan tu?




Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D

Monster's Crazy Crunchy ni sekarang macam dah jadi trend sekarang ni. Yang kt atas tu ada coklat yang dibekukan dan bawah dia 'chocolate rice' . Tu tuuuu yang macam dalam gambar tu lah. Penat Aten posing tau. Heeee. Selama Aten makan benda macam ni, yang ni paling sedap ! Lagi-lagi yg coklat. Aten dan coklat memang tak dapat dipisahkan! Yang 'chocolate rice' tu biasanya kaler coklat cair je kann tapi kali ni ada kaler 'rainbow' tau ! Seronok dapat makan benda yang berwarna hati. Riang ria je hati Aten makan. Berpelangi hati Aten gituuuu. Wee. Sedap ke? Giler tak sedap ! Rangup dan senang gaul tau ! Sebelum nak produce Monster's Crazy Crunchy ni, banyak dah buat try and error tau ! RnD gituuu. Resultnya, memang fanstatic meletup tebaboommm :D

Mesti ada yang tak pernah makan kan? Mesti taktau cemana nak makan. Yelaaaa, coklat dah beku, cemana nak makan kan kan kan? Haaaa, senang je nak cairkan coklat tuu. Renda dengan air panas di bahagian penutup utk mendapatkan coklat yang lebih cair dan yummy :D



Mesti ada terbayangkan ape yang Aten makan dan terliur kannn? Haaaa jomm terjah semua nihh ! :D

Hotline : 013 889 0044 ( whatsapp )
Website : www.crazycrunchy.com
Instagram : instagram.com/crazycrunchyofficial 


Jom pelangikan hati ! Muah ciked :*

{ 7 comments.. read them below or add one }

✿ Ina Ainaa ✿ ✿ Ina Ainaa ✿ 27 April, 2015
Urghhh tetiba tekak ni crving benda ni.. sedapnyaaa
Fatin Bella Fatin Bella 27 April, 2015
g beli makan ena :p hehehe
muja muja 30 April, 2015
baca je terus craving.. aissshhh.. tapi takut nak makan sebab ittew senang gemuk,, sobsss