Review | Leena Skirt by Syanelle Couture


Actually lama dahh Aten beli skirt ni. Baru sekarang nak review skirt labuh ni. Hehehe.

Leena Skirt. Warna skirt selembut namanya. Aten bila first time tengok ni memang dah jatuh cinta. Kira fall in love in first sight gituuuuu. Hehehe

Korang yang ada IG boleh visit @syanelle_couture utk beli skirt yang sememangnya sangat selesa utk dipakai. Syanelle Couture ni merupakan insta shop kepunyaan kawan Aten, Sarah Yasmin. Sangat cantik orangnya. Sambil bergaya, Aten tolong promote sekali lah kan. Tak salah kan nak share benda-benda yang cantik dengan korang. Hehehe

Nak beli skirt yang lain dari lain boleh lah visit IG @syanelle_couture,  +Syanelle C  utk skirt yang sangat cantik dan selesa.

Jom cantik sesama ! Muah ciked :*

0 comment... add one now