Movie Review | Jengka ( 2015 )



Sinopsis Jengka :

Mengisahkan tentang bayi yang dilahirkan oleh Nini telah diambil oleh entiti misteri. 


Trailer Jengka :


Review Aten :

Kus semangat ! Kalau tak disebabkan K, Aten tak tgk cerita hantu gini. Seram baq ang. Belum masuk lagi bab-bab yang terkejut lagiii. Bab-bab tetiba hantu keluar kt skrin. Jenuh terkejut wehhh. Naseb ada sweater, boleh la tutup bukak mata. Hahahaha. Naseb je tak tidur je dalam wayang tu. Adoiii. Filem ni berdasarkan kisah benar tau. Fuhhh! Hati-hati orang Jengka. Hehehe. Jalan cerita yang simple. Senang paham. Tapi a bit slow cerita ni. Kalau ngntok ni confirm tertidur. Kuikui. Aten bagi 7 bintang dari 10 bintang. Sape yang hati kental boleh g tgk :'D


2 comments.. read them below or add one

mas saari mas saari 02 April, 2015
suka cite hantu walaupun kdg2 takut nak tgk.. hahahaaaa
Ezad Skytech Ezad Skytech 02 April, 2015
kalau tengok sorang baru la BEST movie2 macam ni...tengok malam2...lagi awesome...hehe :D