Movie Review | Fast & Furious 7 ( 2015 )


Sinopsis Fast & Furious 7 :

Mengisahkan tentang Deckard Shaw yang ingin membalas dendam kepada Dominic Toretto di atas kematian adiknya, Owen Shaw.


Trailer Fast & Furious 7 :


Review Aten :

Nak bagi 11 bintang boleh dari 10 bintang? Best gilerrr! Aten memang dah aim nak tgk cerita ni. So, bila dapat tau ada media screening terusss okay ! Nama pun kereta lumba. Fuhhh! Rambang mata wehhh. Semua kereta yg ada dalam movie mmg power gilerrr. Aten kalau dapat Audi r8 warna merah tu cukup lah. Seksi okayy Audi r8 warna merah. Tak ada pun satu part yang akan buat korang bosan. Dari part ke part memang akan buat korang berdebar je hokayyy. Durasi 2 jam 20 minit. Sumpah tak rasa lama langsung. Sangat enjoy ! Ada gak part lawak2 macam biasa. Yang paling best laki laaaa, boleh cuci mata :p Galak je semua mata tgk. Hahaha. Kereta terbang dari bangunan ke bangunan. Perghhh thorbaek director ! Oh ya, cerita ni 18 tahun ke atas je tau ! Yang bebudak takmo takmo tgk. Hihihi. Yang sedihnya, ni dah last dah furious 7. Aten ni memang minat giler bab-bab lumba ni. Dalam lappy Aten ni ada semua episod Fast & Furious tau ! Sape nak , meh PM Aten :D hehehe. InsyaAllah harini lagi sekali Aten akan tgk lagi sekali cerita ni. Heeee. Bila tgk Paul Walker dalam cerita ni mesti sedih sebab dia takde dah. RIP Paul Walker. Ending yang thorbaek ! *clapclap*

Goodjob director James Wan ! Goodjob untuk semua pelakon cerita ni ; Van Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson !

{ 11 comments.. read them below or add one }

adzril adzril 02 April, 2015
Jeles ahhhh...
Fatin ni mmg suka melebih2kan bintang arr...
Syafik Kamaluddin Syafik Kamaluddin 02 April, 2015
nak semua cerita fast n furious .

Siyes ni.

mas saari mas saari 02 April, 2015
akak pun peminat filem fast furious ni.. dr episod first lg.. paling minat dgn Dom!
tak sabar nak tgk fast7 ni.. kalau akak bg 20 bintang terus.. heheheee
Mila Hilas Mila Hilas 02 April, 2015
perghhh best nye rasa..mcm dpt bygkan je mcm mn best nye cete ni hehe
JMR JMR 02 April, 2015
baca review aten, terus rasa nk gi tgk skang gk haha
Rawlins GLAM Rawlins GLAM 02 April, 2015
Fatin... next nak ikut pergi media screening ye
eh
kbai
hehehe
Ezad Skytech Ezad Skytech 02 April, 2015
kalau dapat supercar Lycan Hypersport yang melompat dari bangunan ke bangunan tu bestnya...hehe...

P.S - katanya akan ada Fast & Furious 8 (2017)...entah la...kita tunggu dan lihat...huhu
Cikk Mimin Cikk Mimin 02 April, 2015
x silap salah sorang pengarah dia dari Malaysia
Hafiz Hafizol Hafiz Hafizol 03 April, 2015
wah bagi 11 bintang terus hahaha...
Rosmiza Ali Rosmiza Ali 03 April, 2015
Huwaaaa! Bestnya dapat pergi screening.. Akak pon tengah duk aim nak gi tengok nih.. Kupon tiket wayang free ada dah 2 ni.. Esok gi serbu cinemalah! ^_^
RosmizaAli.Com™
HE.RE. K.NOT HE.RE. K.NOT 05 April, 2015
Umang Aiii Aten. .Over nak bagi 11 Bintang ekk..hahahah Tapi memang Best la...huhuh seedy pun ada sbb tak tau ada tak FF8 ...isk isk isk