Fenomena #MuahCiked


Hi korangggg ! Salam Jumaat. Salam #MuahCiked. Hehehehe

Haritu Aten ditag oleh seorang rakan blogger Aten yang dalam post hotfm mengenai fenomena #MuahCiked ni. Kemain sampai orang cerita kt radio haa.

Ape yang power nya dengan #MuahCiked ni? Korang tau ke apa maksud #MuahCiked ni ape? Hahaha

#MuahCiked bermaksud Muah Sikit. Kekonon nak kiss orang lah gitu. Hahaha. Tapi nak nampak lagi comel word tu jadi lah #MuahCiked. Hahahaha. Word sikit jadi ciked. Kreatif sebenarnya orang Malaysia ni. Hahaha. Aten tak pernah terfikir pun boleh wujudnya word Ciked ni. Kuikui.

Ramai je yang suka word #MuahCiked ni. Semua kawan2 blogger Aten suka word tu. Terasa comel memasing. Hahahaha. Tak kira tua ke muda semua boleh terima. Bukan perkataan buruk pun kan? So no big deal la kan. Ayuhh kita ber-#MuahCiked.  Hehehehe.

Okay lah. Aten nak g buat assignment. Jumpa next entry okayy. Muah ciked ! :*

5 comments.. read them below or add one

farzli farzli 17 April, 2015
baca ciked entri ni... haha
Mila Hilas Mila Hilas 17 April, 2015
comeynye budak yg kne muahciked tu hehehe
Syafik Kamaluddin Syafik Kamaluddin 17 April, 2015
ciked2 je update entry . hahaha
YieN YieN 17 April, 2015
#muahciked jugaq =)
yaya_flanella yaya_flanella 20 April, 2015
muka caya nampak ciked :*