Yeogurt Produk Baru Keluaran Yeos


Sape pernah beli produk Yeos ce angkat tangan ! :D

Kalau korang nak tau, Yeos baru mengeluarkan produk terbaru tau. Produk terbaru Yeos ialah Yeo's Yeogurt , minuman pertama di Malaysia tanpa perlu didinginkan yang mengandungi susu dan asid laktik. Yeo's Yeogurt dirumus khas supaya warga Malaysia dapat menikmati minuman yang sedia diminum dan berkhasiat untuk sistem penghadaman yang sihat.

Ape yang menariknya tentang Yeo's Yeogurt ni?
Minuman ini tidak perlu disejukkan dan akan kekal sefar walaupun disimpan dalam suhu bilik ! 

Wahhhh thorbaekkkk ! Biasanya kalau ada minuman yang mengandungi susu kalau kita tak simpan dalam peti sejuk mesti basi kan? Tapi Yeo's Yeogurt tak basi okayy. Maintain hensem maintain cantik dalam kotak yang menarik !


Yeo's Yogurt mempunyai enam pilihan yang lazat, antaranya ialah ASLI, ANGGUR, OREN, MANGGA, EPAL HIJAU, dan LAICI. 


Selamat sudah dilancarkan. Terima kasih Yeo's Malaysia ! :D


Aten dah try semua jenis perasa dan ternyata tak mengecewakan! Sedap gilerrrr ! Memang sekali hadap je air kotak ni mesti habis punya ! So, ape tunggu lagi. G kedai dan beli hokayyy :D

2 comments.. read them below or add one

KiD KiD 15 March, 2015
aten... kalau beli Yeogurt ni.. ada contest kan? nanti nak join lah... hehehehe
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 17 March, 2015
Wahhh sedapnyerrr..gambo2 manyakk cantik laaa