Tonton Movie Home untuk Kali ke - 2 !


Fuhhhhh! Penangan makhluk atas ni yang bernama Oh The Boov, Aten tgk lagi cerita ni lagi sekali kt Berjaya Times Square semalam sementara menunggu food review kt Kg Baru semalam. Sebelum ni g ngn K. Tapi semalam dengan geng blogger Kak Ruby, Abg Ben, Kak Uzu dan FF. 

Haaaaa, memula reaksi dorang mcm tak best. Yelaaaa bapak budak mak budak tapi tgk cerita kartun. Tapi bila dah start tgk cerita Home, tgk Oh senyum je la terus tergelak-gelak wehhh. Comel gilerrrrr. Hahahaha.

A must watch movie lah. Walaupun kartun tapi ada terselit-selit sikit pasal persahabatan, kepimpinan sket dalam cerita ni. Kalau tgk banyak kali pun mesti tergelak punya sbb tengok telatah Oh tu. Hehehe

So, sape yang tak tgk lagitu, g tgk wehhh. Tak rugi. Yang ada anak tu, bawak dorang. Best gilerrr cerita ni :D heeee

1 comment... add one now

adarain adarain 30 March, 2015
ak tengok movie ni pun dah 2 kali. memang best cerita ni.. Oh comel gilerrr. haha. banyak babak yang lawak.
babak kelako time oh kata wait a minute, tip said why? and oh reply to change ur mind. hahaha.
pengajaran lain, kalau ada masalah jangan tau lari je. settlekan masalah.. heeheh