Terima Kasih TGV Movie Club !


Terima kasih TGV !

Aten merupakan salah satu ahli TGV Movie Club. Memandangkan bulan ni bulan birthday Aten, so Aten dapat 2 tiket dan set popcorn regular dengan percuma! 

Wahhhh! Best gilaaa. Sape je lah yang nak bagi tiket free kt Aten ni kan. Hihihi. Dengan tiket free tu Aten g tgk wayang cerita Chappie dengan K dekat KLCC. Yeahhh ! Orang kaki wayang mcm Aten ni kalau dapat free tiket memang terus redeem cecepat. Hahahaha !

Nantikan review movie Chappie Aten yeee ! :D

Nak tau lebih lanjut pasal TGV Movie Club? Mehh klik link ni 

1 comment... add one now

Diana Rashid Diana Rashid 06 March, 2015
Tahniah..
selamat hari jadi..:)