Nasi Lemak Antarabangsa Kg Baru Power !




Power! Padu! Tu je Aten boleh cakap! :D

Semenjak dua menjak ni Aten memang mengidam nasi lemak yang sedap dan ada banyak jenis lauk pauk. Tetiba dapat review makan kt Nasi Lemak Antarabangsa. Wahhhh! Macam tau tau je isi hati Aten ni. So, lepas je #AABCHangout tu Aten terus g sini.




First impression Aten bila tgk kedai ni. "Weiii, ramai gilerrrrrr orang beratur kt kedai ni". Gambar tu Aten amek dalam kul 10.45 gitu. Masih panjang okayyy beraturnya. Yang hebatnya ada mat salleh yang datang makan sini siap bergambar lagi dengan owner kedai ni. Tabik spring la kt owner ni. Hehehe



Nama pun Nasi Lemak Antarabangsa, mesti lah Aten aim nasi lemak kann. Hehehe. Oh ya, ni first time tau Aten datang sini walaupun Aten dok kg baru. Heeee. Aten amek telur goreng dan rendang ayam. Rambang mata wehh nak amek lauk ape. Rasa nak amek semuaaaaaa je. Hehehehe.

Aten ingtkan nasi lemak je ada. Rupanya food lain pun hadoo! Nasi impit, bihun goreng, soto. Huishhh. Nahhh Aten lanje gmbar je lah. Hihihi




Dalam kul 11.15 camtu, lepas dah melantak semua. Amek gmbar beramai-ramai dan balik. Balik tu Aten tidur lena giler membiarkan lelemak Aten berkeliaran dalam badan Aten. Hehehe



Harga? Jangan risau ! Sangat berbaloi dengan kesedapan yang diberikan. Gittuew. Hehehe




Thanks Nasi Lemak Antarabangsa ! Next time ada masa free, Aten pasti akan datang lagi. Nak rasa lauk yang lain-lain pulak :D heheheh

' Ayuhh ternak lemak di Nasi Lemak Antarabangsa!'

6 comments.. read them below or add one

mas saari mas saari 30 March, 2015
nice meeting u aten.. sori tak borak2 pun masa jumpa tu.. next time jumpa lagi yer..
akak pun sama, rasa heaven gile dpt mkn NLA ni.. terutamanya kuih koci dia..
Nina Mirza Nina Mirza 30 March, 2015
Masih terbayang-bayang sambal sotong dan kuah rendang ayam dia.... Mabeles!
Shark Kay Shark Kay 30 March, 2015
pukul 10 masih beratur?
mmg antarabangsa punya ni.
Sohoque Sohoque 30 March, 2015
huh.. aten mengidam??? hmmmmmmm
Athirah Diyana Athirah Diyana 30 March, 2015
seronoknya!!!! tira jugak xdpt join. sob sob!