Movie Review | The Spongebob Movie : Sponge Out of Water ( 2015 )


Sinopsis :

Mengisahkan tentang seorang lanun darat yang berjaya mencuri resepi rahsia burger Krabi Patty dan membuatkan semua orang di Bikini Bottom menjadi tak tentu arah. Spongebob dan kawan-kawan dan juga Plankton telah bersatu menjadi satu pasukan utk mengambil resepi rahsia burger Krabi Patty semula dari lanun darat tersebut.

Trailer :



Review Aten :

Tak se-best yg Aten sangkakan. 7 bintang dari 10 bintang. Kalau bebudak sesuai la tgk. Heee. Tapi memang kelakar lah. Bayangkan bila haiwan laut naik ke daratan. Hahaha. Jalan cerita dia biasa-biasa je. Mcm tgk spongebob kt TV kt rumah tu. Heeee. Quite boring. Tapi kalau korang dah taktau nak tgk cite ape, Haaa g la tgk cite ni :D Im sure kalau tgk yg 3D mesti lagi best. Hehehehe

2 comments.. read them below or add one