Movie Review | Run All Night ( 2015 )


Sinopsis Run All Night :

Mengisahkan mengenai Jimmy Conlon yang membunuh anak kawan baiknya sendiri Shawn Macquire demi menyelamatkan anaknya. Nyawa Jimmy dalam bahaya kerana kawan baiknya ingin membalas dendam kepadanya. Jimmy telah membuat pelbagai cara untuk memastikan anaknya terus hidup.

Trailer Run All Night :


Review Aten :

Boyfriend Aten berlakon hokayyyy ! Liam Neeson. Suka gilerrrr dengan segala aksi lawan dia. Tak nampak fake. Nampak real gilerr. Dah tua pun nampak sado lagi. Hahahha. Aten ni memang suka movie yang bergenre aksi ni. Movie ni sangat mendebarkan hokayyy. Nak tunggu dia tembak2 tu. Fuhh ! Yang mengantuk confirm tak jadi nak tidur. Jalan cerita simple tapi padat dengan aksi. Memang menarikkk. Endingnya sedihhh. Liam Neeson mati sebab nak selamatkan anak dia. Wuuuu. Rasa nak tgk je lagiii boyfriend Aten dalam cerita ni. Cerita ni 18 tahun ke atas okayy. Jangan bawak budak2 kalau nak tgk! Bawak Aten takpe. Hehehe. Dari 10 bintang Aten bagi 8.5 bintang. Yeahhh ! :D

2 comments.. read them below or add one

berita semasa online berita semasa online 14 March, 2015
saya memang berminat dengan filem kalau Liam Neeson ni berlakon...gayanya bersahaja dan penuh dengan suspen....dalam filem Taken 3 lakonan dia sebelum ni pun hebat jugak....
Akif Imtiyaz Akif Imtiyaz 17 March, 2015
Wah peminat fanatik liam rupanyerr hehe