Movie Review | Isyarat Cinta ( 2015 )


Sinopsis Isyarat Cinta :

Mengisahkan cinta pasangan Orang Kelainan Upaya (OKU) antara pasangan buta dan pekak. Iskandar (Adi Putra) merupakan seorang jejaka yang mengalami cacat pendengaran, manakala pasangannya pula Dhia (Liyana Jasmay) seorang gadis buta.

Hubungan mereka terjalin ketika Iskandar cuba menyelamatkan Dhia dalam satu kemalangan. Ariel (Fizo Omar) bertindak sebagai orang tengah dalam menghubungkan kedua-dua mereka kerana masalah kecacatan yang mereka alami. Namun, dalam masa yang sama Ariel turut mempunyai perasaan terhadap Dhia yang akhirnya menimbulkan konflik selepas itu.

Trailer Isyarat Cinta :


Review Aten :

Sedih cerita ni ! Sebakkkk. Naseb je Aten keluar ngn K, so kena sadokan diri dan mata dari tak menangis. Kehkeh. Jalan cerita ni kita dah dapat agak. Andaian Aten di akhir cerita memang betul. Fuhh! Boleh jadi director dah ni Aten :p background music ada yg kuat dan tak berapa sesuai diletakkan dalam cerita ni. So, suspen tu tak terasa sgt. Overall okay je. Aten bagi 8 bintang dari 10 bintang :D hehehe

1 comment... add one now

Bpk Baktiar Bpk Baktiar 03 July, 2015
butuh angka togel 2D ,3D, 4D SGP / HKG / MALAYSIA / TOTO MAGNUM / dijamin
100% jebol
Apabila ada waktu
silahkan Hub: KI JAYA WARSITO DI NO: [[[085-342-064-735]]]


ANGKA RITUAL: TOTO/MAGNUM 4D/5D/6D


ANGKA RITUAL: HONGKONG 2D/3D/4D/



ANGKA RITUAL; KUDA LARI 2D/3D/4D/



ANGKA RITUAL; SINGAPUR 2D/3D/4D/



ANGKA RITUAL; TAIWAN,THAILAND



ANGKA RITUAL: SIDNEY 2D/3D/4D



DAN PESUGIHAN TUYUL