Jadi babysitter Adam Solihin :D

 

Semalam Aten tolong Kak Ruby jaga Adam ! Kak Ruby ada kerja semalam and takde sape nak jaga anak dia. So, Aten tolong je lah sebab Aten pun takde benda nak buat. Lagipun dah lama tak jumpa Adam, tu yang okay je. Lagipun dapat jalan2 lagi. Hehehe :D

1 tahun 2 bulan. Adam Solihin. Dalam instagram Aten penuh gmbar Adam je. Tiap kali jumpa tiap kali tu #selfiekingkongkepalahotakkau dengan Adam. Heheheh

Lagipun Aten ni suka babiess, so memang Aten okay je jaga Adam. Hehehehe. Praktis sebelum ada anak sendiri gitu. Hahahaha

Well, tak susah pun jaga babies atau budak-budak kalau kita pandai tackle hati dia. Hehehe. Babiesss are adorable creature :D

Kakak Aten miss Adam already. Hewhew

2 comments.. read them below or add one

Yan Ty Yan Ty 14 March, 2015
Wow , dah bakal edar kan je bunyi nye tu Aten.
Ruby. MY Ruby. MY 15 March, 2015
Tq aten. Happy besday aten. Hehehe.