Produk Review | Syampu dan Perapi Moist Diane



Dalam entry sebelum ni ( klik SINI ) , Aten ada cakap Aten dapat goodies bag from Moist Diane.

So, harini Aten nak review sket pasal syampu Moist Diane ni. Heeee. Yelaaa dah almost 2 minggu Aten cuba syampu ni. Ternyata syampu dan conditioner Moist Diane tak menghampakan Aten !

Perkara pertama yang Aten suka pasal syampu ni ialahhhh bau syampu ni. Wangi gilerrrrrr wehhh ! Lembut je bau dia. First try pakai dah jatuh cinta. Wangi wehhh. Memang lain dari lain bau nya.

Syampu ni lain dari syampu yang lain sebab syampu ni mengandungi 8 jenis minyak yang thorbaekkk dari ladang : 



  • Baobab Oil
  • Moroccan Argan Oil
  • Cupuacu Butter
  • Virgin Prune Oil
  • Lupine Oil
  • Andiroba Oil
  • Mango Seed Oil
  • Marula Oil


  • Bila cuci dengan syampu dan conditioner tu lembut je rasa. Dah la wangi, lembut pulak tuu. I'm a happy kid ! Hehehe. Rambut Aten pun dah tak sekering dulu. Heeee. Dah takde susah-susah nak sikat. 

    Kulit kepala pun tak kering dah. Segala zat - zat 8 minyak tu perbaiki kulit kepala dan rambut kita yang rosak tu. Memang berpuas hati !

    Produk ni baru 2 minggu tau ada kt Malaysia. Aten sangat rekemen kan korang cuba produk Moist Diane ni. Memang best ! Korang akan rasa teruja dengan result rambut korang nnt. Hehe

    Cemana nak dapatkan?
    Boleh dapatkan di farmasi Watson berdekatan tempat korang ! Cepat cepat grab syampu dan perapi ni. Takkan menyesal punya lah ! :D 

    2 comments.. read them below or add one

    Alifah Yasmin Alifah Yasmin 21 June, 2015
    berapa harga 2 botol ni? selain syampu ni aten ada guna produk rambut lain?
    Fatin Bella Fatin Bella 21 June, 2015
    aten memang guna produk ni je. elok sgt. Wangi. dua2 tu dalam rm50 je sis. murahh dan berbaloi. try la :)