Pabila ada ekor di belakang !


Ekor di belakang? Hurm

Adoiii bila tgk balik gmbar ni rasa lawak pulakk. Kekonon nak posing sorangg jeee. Bila tgk result gmbar, tudiaaaaaa 3 orang join sekali dalam gmbar tu dengan pelbagai reaksi muka. Hahahahaha! Tapi takpeee, Aten suka tgk gmbar ni. Comel angat-angat. Hahaha. Redha je lahh. Hhehehe

Thats why Aten sayang kt habang-habang hakak-hakak #KelabBloggerBenAshaari nihhh. Sporting habissss ! Dari yg tak kawen , dah kawen semua masuk air. Hahahaha. Cerita dalan group jangan cakap lahhh, seharian mengadap group tu je pun takpeee. Gelak sorang-sorang tgk phone. Orang tgk Aten mesti cakap Aten gila tgk phone gelak-gelak. Takde cover-cover punye gelak. Kuikui

Almaklumlah, Aten takde habang ataupun kakak. Adik je berlambak. 3 adik laki tu boleh dikategorikan sebagai berlambak kan? Heeee

Konklusinya, sayangi Aten , sayangi #KelabBloggerBenAshaari. Peace yo! *kenyit mata sebelah* hehehe

6 comments.. read them below or add one

irra yyan irra yyan 11 February, 2015
Sayang aten gak! Muahciked
Fatin Bella Fatin Bella 11 February, 2015
syg kak irra jgk :* muah manyakk
akubiomed akubiomed 11 February, 2015
Ha..ha..kantoi sudah. :)
Busyra Bt Takiyudin Busyra Bt Takiyudin 11 February, 2015
tajuk mengancam. haha. ada ekor. btw. comel!
Hafiz Rahim Hafiz Rahim 11 February, 2015
Wah.. kacaknya yang pakai spek tu. Kagumnya..wahh
Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL 11 February, 2015
gambar mcm ni ok pcl suka tegok...