Movie Review | Dragon Blade ( 2015 )


Sinopsis Dragon Blade :

Dragon Blade adalah filem aksi sejarah yang ditulis dan diarahkan oleh Daniel Lee dan dibintangi Jackie Chan. Dalam filem itu, Jackie Chan memainkan Huo An, komander Pasukan Perlindungan di Kawasan Barat pada zaman Dinasti Han untuk menyelamatkan negara-negara lain dari berperang sesama sendiri.

Trailer Dragon Blade :



Review Aten :

Tak seperti yang Aten sangkakan ! Aten ingatkan cerita ni tak best tau. So, memang pandang sebelah mata je lahh. Tapi semalam teman budak demam dia nak tgk movie ni. So, ikutkan saje lah plus ada Jackie Chan dalam movie ni so tak kisah sangat lah dan ternyata movie ni tak menghampakan Aten ! Sangat best ! Aten bagi 8 bintang :D hehehe. Walaupun dah 5 hari movie ni ditayangkan, cinema still penuh ! Hebattt penangan cerita ni. Ada yg patah kaki pun sanggup datang cinema tgk movie ni tau.

1 comment... add one now

Diana Rashid Diana Rashid 23 February, 2015
Ada jackie chan mesti best...