Movie Review | Doraemon, Stand by Me


Sinopsis Doraemon Stand by Me :

Mengisahkan tentang seorang makhluk robot yang bernama Doraemon yang dihantar dari masa depan utk menolong seorang budak yang bernama Nobita. Nobita ni seorang yang bernasib malang dan selalu dibuli. Doraemon dihantar dari masa depan utk mencari kebahagiaan Nobita..

Trailer Doraemon Stand by Me :


Review Aten :

Best gilerrrrr wehhhh! Sejak-sejak tak tgk cite kt tv niiii. Nampak jeeee ada movie terus nak g. Best wehhhhh besttt. Walaupun umur 22, hati muda lagi. Hehehe. Semua peringkat umur boleh tgk. Jgn risau :D Tp tak semua tempat ada. Hewhew. Yang Aten g ni k TGV. GSC takde rasanya. Dan bukan semua TGV ada. Huhu. Ada satu part tu bila Doraemon nak g balik ke masa depan, wuuuuu sebak wehhh. Hampir menitis air mata Aten. Seriousss g la tgk. Jadi budak2 kejap takpeeee. Rating 9.5 dari 10 bintang. Rasa mcm nak tgk lagi jeee. Sape nak g tgk ajak Aten k? Hhehe

5 comments.. read them below or add one

Berita Semasa Online Berita Semasa Online 04 February, 2015
masa kecik-kecik dulu memang suka tengok cerita Doraemon....kesian Nobita kena buli dengan Giant....
Muhamad Muhamad 04 February, 2015
bukan dah tamat ke doremon ni? -.-
adarain adarain 05 February, 2015
Cerita ni memang best! cuma movie ni lebih kurang macam episod pertama pertemuan nobita dengan doaraemon tak ada pengembaraan luar, siapa yang minat Doareamon kena tengok.