Food Review | Corona Del Mar, Damansara


Corona Del Mar, curlassss sangat uolsss nama restoran gini. Terasa sangat ada kt Spain bila masuk kedai ni. Hehehe


Haaa, yang g food review Corona Del Mar ni ktorang 4 orang je lahh yang dari #KelabBloggerBenAshaari. Kenal tak sape tuu? Haaa, yg depan Aten tu namanya Kak Yaya, yg laki tu Faizal Fredley, yang sebelah dia tu Kak Uzu.

Ehhh, ni nak promote orang ke promote makanan nihh? Hahaha

Jap jap Aten belanja gmbar makanan yang ktorg makan tadi. Awas! Jangan terliur okayyy :D



Robo De Toro


Paella De Marisco.
Spain's best known dish abroad. This particular Spanish ricecontains a magnificent combination of squid, prawns, mussels, clams, & fresh vegetables.


Spaghetti Valencia. Sesuai utk mereka yang vegetarian. 
Spaghetti cooked with fresh herbs, a special sauce & a medley of vegetable.




Seafood Bisque Soup.
Seafood Bisque Inspired by Provencal Flavors, with Saffron, Tomato, And Mild, White Fiah, Served with Freshly Baked Bread, Outrageously Delicious.


Chef's Recommendation.
Charred Grilled Morrocan Chicken. Memang thorbaekkk !

Lokasi : Corona Del Mar, 8-3 Jalan PJU 5/20D, The Strand, Kota Damansara, Selangor.

Taktau area mana? Korang waze jeeeee, confirm sampai ! Hehehe. Jom ternak lemak! :D

6 comments.. read them below or add one

JMR JMR 02 February, 2015
nampak cam sedap je ni..mesti feeling2 kat Spain kan hehe
nadiah hanum nadiah hanum 02 February, 2015
Tak pernah lagi sampai sini...kena try ni...thanks for sharing...;)
Rafzan Tomomi Rafzan Tomomi 02 February, 2015
sedapnyaaaaaa makanan tu. :D
Dr Fattah Dr Fattah 02 February, 2015
ada feeling macam makan dekat sepanyol.
akubiomed akubiomed 02 February, 2015
Sedapnya. terliur melihat menu-menu yang ditawarkan.
Mama Darwiish Mama Darwiish 06 February, 2015
Alhamdulliah jumpe aten kat sane hehe... sup die best kan... nice meet u aten :)