Amir Minah Macho !


Sape pernah baca buku nihhh angkat tangan ! Hehehe

Amir Minah Macho. Aten taktau la berapa banyak kali baca dah buku ni. Sebab memang best gilerrr. Jalan cerita yang santai tu yg sok baca. Hehehe

Memandangkan Aten baru start semester baru dan tak banyak keje kena buat so Aten pinjam buku ni kt library dan baca untuk mengisi masa lapang Aten. Hehehe :D

Okayy lahh. Nak sambung baca buku ni. Hehhehe. Jumpa next entry ! :D

2 comments.. read them below or add one

Kaki Berita Kaki Berita 15 February, 2015
ping artikal blog anda di sini untuk mendapatkan lebih trafik di blog anda
http://www.pingmeblog.com
Hana Niey Hana Niey 16 February, 2015
Angkat tangan sbb sy ada n prnah baca novel ni.. hehe.. mmg best!! :)