Potluck di Rumah Ben Ashaari


One happy family at homeeeee!

Semalam semua member #KelabBloggerBenAshaari telah menyerbu rumah Abg Ben Ashaari utk sesi potluck. Sooo, kira sape yang datang tu bawak la food sikit2. Kumpul-kumpul nanti jadi banyak lah. Hehehe

Ktorang yang anak-anak dara ni datang awal sikit tolong masak ape yang patut. Benda ni dah plan lama dahh. Tapi tu lahh. Semalam baru terlaksana. Hahhaha. Aten sampai je rumah abg ben, carik Zahra dan Qhaliff dulu. Selfie king kong ngn dorang dulu. Hehehe. Lepas tu baru masuk dapur tolong masak-masak. Haaa, Aten dapat belajar 1 resepi iaitu Murtabak Maggi. Yum yum! Dah namanya maggi. Ape pun masak guna maggi mesti sedap punya lahhh :D hihi

Mehh nak belanje gambar food yang hado semalam :p







Nasi berlauk ada, nasi tomato ada, spaghetti carbonara ada, popia goreng ada, salad buah ada, kek lobak ada, baked potato ada, aiskrim ada, keropok ada, potato salad ada, murtabak megi ada, mini pizza ada. Fuhhhhh! Kenyang gila wehhhhh! 

Hancussss diet Aten. Kuikui. Dah lah dah skip jogging 3 hari. Hahahha. Esok kena start jogging balik. Wish me luck! Mari sadokan perut! Hehehe

{ 10 comments.. read them below or add one }

Nur Inani Nur Inani 25 January, 2015
banyak gila makanan. terliur oihhh :D
Huszaini Haron Huszaini Haron 26 January, 2015
cepat post entri murtabak megi!! terliur nih!! hehehe
Nett Nett 26 January, 2015
Ala...rugi x datang...ada hal....sedapnya food..
Puan Wawa Puan Wawa 26 January, 2015
Wahh, bagusnya.. makanan pun banyak..")
Eny Abdullah Eny Abdullah 26 January, 2015
Sedapnyaa.. bertuah dpt ke rumah Ben Ashaari.. datang follow Cik Fatin Bella ya