Movie Review | Taken 3

Taken 3 (2014) Poster
Sinopsis Taken 3 :

Bryan Milss telah dituduh membunuh bekas isterinya yang dijumpai mati di apartmen nya. Bryan telah membuat segala macam cara untuk membuktikan dirinya tak bersalah dan mencari pembunuh yang membunuh bekas isterinya.

Trailer Taken 3 :

Review Aten :

Thorbaekkk! Cerita ni memang dah lama gilaaaaaa Aten tunggu. Dari tahun lepas. Hehehe. Sebab Taken dan Taken 2 memang sangat ohsem. Siapa yang suka cerita aksi, Aten sangat rekemen korang untuk tgk cerita ni sebab tak pernah menghampakan korang. Hehehe. Tengok banyak2 kali pun takpe. Tak pernah jemu. Dari 10 Aten bagi 9 bintang! Yayyyy :D Must watch movie okayyy :D Aten pun dah tgk 2 kali tau. Betapa bestnya cerita nihh. Liam Neeson punya lakonan tak pernah mengecewakan. Memang best lah kalau ada bodyguard cam dia. Hehehe. So, ape lagii. Jom jom tgk! :D


1 comment... add one now