Movie Review | Suamiku Encik Perfect 10



Sinopsis Suamiku Encik Perfect 10 :

PERTEMUAN yang tidak terduga sewaktu penerbangan dari Heathrow, London ke KLIA, Sepang menciptakan sebuah lakonan suami isteri di antara Aleeya Azmeen dan Zarief Danial. Lakonan selama seminggu, demi menyelamatkan Aleeya Azmeen untuk berdepan dengan ibunya, Puan Yazmeen. Janji telah terpatri tetapi perasaan lain pula yang bertakhta dalam hati.

Trailer Suamiku Encik Perfect 10 :


Review Aten :

Dah namanya pun kisah cinta memang feveret Aten laaa. Lepas tuuu berangannnn lah dapat suami mcm dalam movie2 ni. Hahahaha. Tapi memang lain dari lain lahh. Aten ingat cerita ni pasal lelaki dia cerewet ke apa sebab Aten takde pun tgk trailer cerita ni ataupun baca novel. Rupa-rupanya pasal lelaki ni sanggup menyamar jadi suami kepada perempuan ni sbb nak cover yang perempuan tu pregnant. Oooo. Tapi memang best lahh. Tapi memang sweet lah Aaron dalam cerita ni. Mohon Encik Suami pun sweet mcm Aaron dalam cerita ni. Hee. Dari 10 bintang Aten bagi 9 bintang. Walaupun banyak konflik tapi at the end, happy ending okayyy. Suka sangat tengok Lisa Surihani berlakon. Jeles meles iolssss. You guys yang free tu g la tgkk. Besttt! Hehehe lagi bestt lagu tema movie ni. Seluruh Cinta by Cakra Khan ft Siti Nurhaliza. Memang feeling habissss :D

4 comments.. read them below or add one

Sue Sopian Sue Sopian 22 January, 2015
okeh.. jeles.. aten dah tgk.. -__-"
nak jugak tgk aaron ni.. adoiyai.. blh jatuh cinta banyak kali ngan dia.. kah kah kah
Effa Aziz Effa Aziz 22 January, 2015
Aaaa. Nak tengok jugak. tapi nak layan sorang sorang hahah. nanti meroyang tengok scene sweet hahaha
Nur Inani Nur Inani 22 January, 2015
oihh dah tengok ke. sobsss. baru nak terjah esok. wehuuu. taksabar hokayyy :D
FREE Movies/Drama Online FREE Movies/Drama Online 28 February, 2015
betul..memang best citer ni..watak aaron aziz dlm cite ni menaikkan lagi jalan citenya..

p/s: Sue Sopian: banyak kali dah jatuh cinta..rela bermadu ka?hehe..gurau je na