LEGOLAND MALAYSIA WATERPARK


Saje capslockkan tajuk tu sebab pendek sangat taktau nak tulis apa dahh. Hahaha

Okayy sebenarnya ktorg sempat main kt waterpark 1 jam je sebab seronok bergambar dekat themepark tu. Siap naik kereta api bagai. Hehehehe. Tapi walaupunn sejam je ktorg main air, hampir semua jenis gelongsor kitorang naik. Dari yang 6 orang, 2 orang, sorang. Memang best lahhh! 






Siap ada shoe rack tau. So takdelah sepah sepah selipar :D Hehehe

Tapi ada gelongsor yang kena pakai swimming suit baru boleh turun. Ni pesen yang takde guna pelampung. So, mmg ktorg tak try lah gelongsor tu. Ktorg main air sampai kena halau. Hahahah. Yang paling lawak bila kena ngorat. Adoiii sempat lagi. Huh! 

Harap Legoland nak sponsor ktorang lagi lepas ni. Lepas subuh cau g sana main air puas2. Hahhaha.

2 comments.. read them below or add one

tejaoo tejaoo 22 January, 2015
Seronoknya lah life as student kan. banyak benar masa berjalan-jalan.
Nur Inani Nur Inani 22 January, 2015
memang syok lah kalau dah masuk waterpark ni kan :D