Lego Star Wars Miniland di Legoland Malaysia memang best!


Okayyy, ni tempat wajib korang datang bila datang Legoland. Lagi-lagi sape yang minat Star Wars ni. Memanggg sesuai sangatttt :D 

Nahhh Aten belanja tgk gambar dulu. Hihi 

  

     

Cantik kan? Kreatif kan? Menarik kan? Best kan? Semuaaaaaa gambar tu menggunakan lego je tau! Fuhhhhh memang hebakkk yang buat ni. Ada kesabaran yang tersangatlah tinggi. Hehehe.

Tu tak termasuk sound effect dan lampu yang sememangnya akan nampak real gila okayyy :D

Memang thorbaek lahhh. Kt dalam ni ada 7 bilik setiap adegan. So, korang boleh tgk scene dari filem Star Wars mengikut turutan. So, sape-sape yang tak tgk Star Wars pun akan paham bila masuk sini. Aten la tu. Hehehe :D

Budak-budak mesti suka punya lah. Gerenti beress! Hehehe. Sangat berbaloi datang Legoland ni. Jommm koranggg datang sini lagi :D

3 comments.. read them below or add one

Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL 22 January, 2015
kalau pcl harus tak faham/minat cerita star wars ni..; walau kejo kat space agency..huhu.
Effa Aziz Effa Aziz 22 January, 2015
wahhh. sumpah. menariknyaaa! hihi. entah bila boleh menjejakkan kaki ke sana
Nur Inani Nur Inani 22 January, 2015
kreatif gila orang yang buat ni :D