Ke Dapur Tanpa Sempadan buat kali ke-2


Haaaa, haritu hari Ahad geng #KelabBloggerBenAshaari lunch di rumah Che Mat Gebu di Sedenak. Ni kali kedua Aten datang rumah che mat. Hihi. Kenal tak Che Mat? Alaaaa, blogger masakan yang femes tuu. Ni link blog dia www.tiffinbiru.com . Nak belajar masak boleh terjah blog dia. Hehehe

Apa yang che mat masak utk ktorg? Nahhh belanja gambar :p







Terliur tak korangg? Sedap gila wehhh. Semua sedapp. Terbayang-bayang lagi makanan che mat masakk haritu. Yum yumm.


Dah namanya pun blogger, sebelum nak makan tu wajib amek gambar food dulu. Hehehe


Makan ramai-ramai duduk bersila syok wooooo. Hehehe :D

Macehhh che mat sudi masakkan makanan tengah hari ktorg. Muah ciked che mat :*

2 comments.. read them below or add one

Shark Kay Shark Kay 13 January, 2015
tgk menu dah macam hari raya dah..
rajin sungguh abg mat kita masak.
mmg rugi dpt tgk gambo jer :(