Jumlah sebenar duit tabung Aten ialah....



Alhamdulillahhhhh!
Tabung sem ni penuh jgk macam sem-sem lepas. Hehehe.

Aten ada post gmbar ni kt IG dan Instagram. Suruh korang teka berapa RM ada dalam ni. Kalau betul Aten belanja Roti Naan Cheese RMSY. Tapi malangnya semua tak berjaya. Ngehngeh

Sooooo, jumlahh yang sebenarnya ialahhh RM238.45 . Duit syiling ada RM96.45, duit kertas ada RM142. Heheheh :D

Selamat duit Aten dari kena belanja korang. Hehe

Okay baii nak bgtau tu je. Hehehe

5 comments.. read them below or add one

nayfatimah rasyid nayfatimah rasyid 17 January, 2015
boleh terus simpan dalam ASB ..;)
Mad Parihh Mad Parihh 17 January, 2015
alamak terlambat pulak . kalau teka mesti betul kot . huhuu

singgah sini :)

http://www.blogparihh.com/
Aziz Wan Kenobi Aziz Wan Kenobi 17 January, 2015
aslkm... nak tumpang promote blog.. kepada kaki shopping yg berminat dgn gajet/barang2 berkaitan dengan handphone, boleh singgah melawat ke blog hamba ini http://stylomeelogadget.blogspot.com
Busyra Bt Takiyudin Busyra Bt Takiyudin 21 January, 2015
rajinnya fatin menabung. bagus.