Jumlah sebenar duit tabung Aten ialah....



Alhamdulillahhhhh!
Tabung sem ni penuh jgk macam sem-sem lepas. Hehehe.

Aten ada post gmbar ni kt IG dan Instagram. Suruh korang teka berapa RM ada dalam ni. Kalau betul Aten belanja Roti Naan Cheese RMSY. Tapi malangnya semua tak berjaya. Ngehngeh

Sooooo, jumlahh yang sebenarnya ialahhh RM238.45 . Duit syiling ada RM96.45, duit kertas ada RM142. Heheheh :D

Selamat duit Aten dari kena belanja korang. Hehe

Okay baii nak bgtau tu je. Hehehe

5 comments.. read them below or add one

nayfatimahrasyid nayfatimahrasyid 17 January, 2015
boleh terus simpan dalam ASB ..;)
Faris Fadzil Faris Fadzil 17 January, 2015
alamak terlambat pulak . kalau teka mesti betul kot . huhuu

singgah sini :)

http://www.blogparihh.com/
Unknown Unknown 17 January, 2015
aslkm... nak tumpang promote blog.. kepada kaki shopping yg berminat dgn gajet/barang2 berkaitan dengan handphone, boleh singgah melawat ke blog hamba ini http://stylomeelogadget.blogspot.com
Busyra Takiyudin Busyra Takiyudin 21 January, 2015
rajinnya fatin menabung. bagus.