End of Semester 4 !


Phewww!

Dapat bayangkan tak bila mana kau tak perlu g kelas lagi hari-hari, takya mengadap slide yang macam-macam kaler, melayan kerenah budak2 yang macam-macam ragam just stay at home and relax! Fuhhh! Seronok baq anggg :D

No more books, no more quizzes, no more assignments! Heaven okayy :D

Summary semester 4 :

Okayyy sebenarnya tak percaya dah belajar kt UniKL Business School ni utk 4 semester. One and half year. Kejap sangat wehhhh. Hehehe. Nantikan pejam celik pejam celik dah kawen dah Aten. Hihi.

Yang tragiknya kt semester 4 ni bila Aten MC dari belajar selama sebulan! Tempang sebulan. Fuh! Habis karier sebagai penari kt Ubis. Hadoiii. Naseb ler nak buat cemana. Seronok MC sebulan tapi disebabkan tempang sebelah kaki, tu yg dok rumah je ternak lemak. Hahahaha. Alhamdulillahhh kaki dah okay. Nak menari memang boleh sangat dahh. Hehehe

Overall semester 4 okayy je. Takde yang tak puas hati. Standard lah belajar stress kann. Nama pun student. Buat keje last minute tu biasa >< hahaha

Cuti sebulan sebelum nak ke semester 5. Meh prepare mental dan fizikal utk masuk semester 5. Mesti lagi  susah. Takde yang makin lama makin senang. Hewhew. Moh lerr sama-sama sadokan diri *tunjuk muscle tangan Aten* hahahahahah

K tu je nak cakapp. Hahahah nak enjoy cuti sem pergi legoland! Jumpa korang kt sana okayy :D hihi

0 comment... add one now