Clash kejap :3


Memandangkan gap ada 6 hari sebelum next paper, semalam dah harini merupakan hari Aten rehat tanpa dating dengan buku. Heee.

Bukan apa, penat lah mengadap buku hari-hari. Bangun tidur ingat buku, makan ingat buku, minum ingat buku, whatsapp ingat buku. Fenin kepala wooo. Dengan tak cukup tidur lagi :3 

Semalam lepas paper, Aten dah claim tidur Aten selama 4 jam. Hahahah. Seronok wehhh. Habis hilang semua ilmu utk 2 paper sebelum ni. Hehehe

Mgu depan ada 2 paper lagi. Yeahhh! Cepat2 lah habis final exam ni. Semput wehh. Hahahaha. Mana tak semput, stdy last minute. Salah sendiri :3 kuikui

Azam baru? Taknak belajar last minute lagi. Boleh? Every semester pun gitu, last-last semua ke laut >< adoiii.

Okay lahh. Nak habiskan baca novel Suami Ekspres ni jap. Hehehe. Jumpa next entry okayy :*

1 comment... add one now

Mar Mansor Mar Mansor 02 January, 2015
semoga dapat menjawab final dengan tenang2..selamat tahun baru ye