Baby Lover !



Tak boleh laaaaaa tengok baby! Geraaaaaaaaaaammmmmmmmmm! Huh!

Pantang nampak baby! Mesti rasa nak gomol jeeeeeee. Geram noks! 

Kalau ada gathering KBBA, wajib selfie dengan babies KBBA, mesti laaaa wajib dukung dorang, gomol dorang, cubit pipi dorang, peluk dorang dan selfie king kong ngn dorang dan upload di instagram. Penuh gmbar babies kt instagram Aten. Hehehe. Kenapa laaaa baby comel sgt niiii?

Aten tak kisah kalau tak makan ke apa, dapat main-main ngn dorang pun okay dahh. Lagi2 babies yang suka senyum ni. Bertambah-tambah comel haa. Heee

Kalau stressss, wajib bukak youtube search pasal video babies yang kelakar. Confirm hilang stress!
Kalau rasa mcm nak marah, pandang babies. Cepat je cool down. Hee

Aten oiii, bila nak ada baby sendiri? Berangan kejap. Berangan kan free bak kata Kak Uzu. 

Jom kawen awak! Hehehehe

3 comments.. read them below or add one

Ishak hasimi Ishak hasimi 27 January, 2015
Meh apa tunggu lagi....khawin cepat cepat...nanti ada baby sendiri
Nur Inani Nur Inani 28 January, 2015
Wuuuu. penyayang aten ni. eheheh :D
Que Achmad Que Achmad 29 January, 2015
EanRifqee pun penah jgk kena peluk dgn AcikAten