Oh Assignment!



Huwaaaaaaaaa!

Makin nak final makin byk assignment yang kena buat. Tidur pun terpaksa dipendekkan supaya dapat siapkan assignment yang semestinya susahh. 

Kehidupan sebagai pelajar ni tough sebenarnya. Sangat susahhhhh! Lagi buatkan susah bila buat kerja last minute. Aherher.

Tapi tapi tu lahh. Tak pernah nak serik buat kerja last minute ni. Entah lahh. Rasa malas nak bukak buku. Encik Malas dalam diri ni memang lah mengundang betul. Cemana eh nak buang malas dalam diri ni? Sape tau? Ce share sikit ngn Aten. 

Masa dah bergerak pantas. Sedar tak sedar nanti dah study week. Sedar tak sedar dah final. Huh! :3

Doakan Aten berjaya harungi bulan December ni dengan jayanya eh? :')

Sayang semua :*

4 comments.. read them below or add one

fizafantagirO fizafantagirO 04 December, 2014
sama la kak fiza . dateline 13hb ni, satu apa xbuat lg -.-
eXplorasa eXplorasa 04 December, 2014
Tp kan sbnrnya kehidupan masa kat univ lah yg plg best tau Aten
Cik Anggur Cik Anggur 04 December, 2014
follow balik blog dan google+cik anggurdan like facebook blog cik anggur di http://inibelogcikanggur.blogspot.com terima kasih
Cik Anggur Cik Anggur 07 December, 2014
follow blog cik anggur,follow twitter cik anggur,like facebook cik anggur balik di
http://belogcikanggur.blogspot.com
terima kasih