Movie Review | The Hobbit : The Battle of The Five Armies


Sinopsis :

Mengisahkan pertembungan lima angkatan tentera yang ingin menakluki gunung yang mempunyai syiling emas yang mampu mengubah hidup mereka setelah kematian Smaug, naga yang menjaga gunung syiling emas tersebut.

Trailer :


Review Aten :

9 daripada 10 bintang! Yayyy sumpah best gilaaaa :D tapi kalau korang tak tengok dari yang first memang takkan paham lah cerita ni. Sooo, sebelum tgk yang ni, tgk yang first and second dulu tau. Hehehe. Cerita ni almost 3 jam tau. Harini first day keluar and semua hall penuh. Seat depan sekali pun orang sanggup duduk semata-mata nak tgk cerita ni. Hebat tak penangan The Hobbit? It is a must watch movie okayy. Cepat cepat book tiket kt cinema terdekat ngn korang. Berbaloi. Tengok sekali mesti nak tgk lagi sekali punya lah. Confirm! Aten pun dah tgk dua kali tau cerita ni. Punya best nya cerita ni. Hihi

1 comment... add one now

FREE Movies/Drama Online FREE Movies/Drama Online 28 February, 2015
jalan citer dia banyak cut2 la..kalo ikut novel journey bilbo baggins tak habis ngan dwarf tu je.ada journey lagi ngan elf..hmm...nak tamatkan siri kot..pelakon gandalf dah uzur..x larat lagi..hehe