Minggu Presentation!


Selasa, Rabu, Khamis ada presentation!

Straight 3 hari woooo :3 nebes baq angg. Adoiii

Dah nak dekat final baru lah presentation bagai dijalankan. Hukhuk

Risau tau risau. Ni baru terhegeh-hegeh nak buat.

Last minute dan student memang tak dapat dipisahkan. Huhu. Risau cemana pun still buat last minute. Esok nak present, malam sebelum tu baru nak siapkan slide apa semua.

Rasa mcm kalau buat last minute, memang keluar semua idea bernas Aten. Tu yg suka buat last minute. Hahahah.

Okay lahh. Nak buat discussion dengan groupmates! Jumpa next entry okayhhh :D

0 comment... add one now