Oh Instagram!


Sedihhhh! 

Hilang 100 lebih kawan di Instagram! :(((((

Tapi memang dah expect pun banyak yang akan hilang sebab ramai gilaaa yang tak aktif kt instagram ni. Ishhh semak jeee. Ni mesti buat fake akaun, lepas tu stalk haters. Hahahah.

Instagram pun dah bagi warning awal-awal yang kita semua akan kehilangan followers. Tapi takpeee, followers je punn. Bukan mak bapak kita ke boyfriend kita ke apa.

Jom kita naikkan balik ye followers kt instagram. Tak mati pun kalau followers berkurang. Hehehehe.

Haaa, dah alang alang korang baca tu, jomm follow Aten kt instagram. Klik link ni FATINBELLADOTCOM . InsyaAllah will follow back bloggers yang hebak hebakkk :D

3 comments.. read them below or add one

Miera Nadhirah Tan Miera Nadhirah Tan 19 December, 2014
Miera punya Instagram pun dah kurang 102 orang... huhuhu
AMIIZAA AMIIZAA 19 December, 2014
insyaallah ramai lagi yg follow bella nanti...:)
akak setiap hari ada jerk yg hilang....tak der hal....lagi pon akak pon jenis tak aktip..