Foto Kanvas dari Samudera Kanvas



Sebenarnya Aten teringin nak ada foto kanvas tau sebab cantikk. Tapi Aten taktau kt mana nak tempah foto kanvas ni. So, memang terbiar gitu je lah keinginan Aten. Heee.

Tup tup Samudera Kanvas ada offer nak buatkan foto kanvas utk Aten. Kira Aten kena review foto kanvas. So, Aten randomly amek gambar atas tu then bagi kt dia. Bila sampai je rumahh, terus bukak dan tengok hasil kerja Samudera Kanvas. Perfect! Cantikk. Macam gambar asal. Haaa. Memang bagi tabik spring la kt dorang :D hihi

Macam-macam saiz ada tau. Korang cakap je nak cemana. Harga pun berpatutan. Lepas ni kalau dah ada rumah sendiri memang nak guna servis ni je lah. Yayy.

Terima kasih Samudera Kanvas! 

Takkan menyesal punya lah. Thumbs up!




Untuk tahu lebih lanjut pasal Samudera Kanvas, boleh klik link bawah ni :D




3 comments.. read them below or add one

Dkna Abza Dkna Abza 16 December, 2014
cepat gantung kat dinding !