Boyfriendku dah kahwin !


Perghhhhhh!

Kecewa Aten kecewa! Wuuuuuuuu T.T

Kekasihku dikebas orang. Huwaaaaaaaaaa D:

Kekasih Aten since 15 tahun tau. Kawen dah dia. Sebak hatiku sebakkk! Hahahaha. Jeles di hati tiada siapa yang tahu. Hehehehe

Tahniah Dongyan. Memang sepadan. Suka gilaaaaaaaaaa tengok dua-dua ni. Best gilaaaa dorang berlakon. Kenal dorang dari cerita Marimar lah. Terus jatuh cinta.

Marian Rivera sangat cantik. Dingdong Dantes sangat handsome. Memang bagai pinang dibelah dua. Ehhh, betul ke tak peribahasa tu? Tak kisah lahh. Yang penting sangat sesuai dorang bersama-sama.

Tahniah Dongyan! Happy sangat akhirnya kawen jugak dorang. Lama Aten tunggu dorang ni nak kawen. Akhirnya 30 December 2014, kawen jugak dorang. Tak sabar nak tunggu dorang dapat baby. Mesti comel :D hihi

Kbaiiiiii luahan perasaan utk harini. Nak sambung study. Esok ada paper nak kena jawab. See you next entry! Muah ciked :*



2 comments.. read them below or add one

Nadia Johari Nadia Johari 31 December, 2014
Cari abg sado yang lain..hehe
Niena Reen Niena Reen 31 December, 2014
Waa, seriously? Saya pun tertunggu2 dari dulu bilalah dorang nak kahwin. Yeyyy, akhirnya.. Suka sangat tengok dorang dua. Kalau tengok cerita dorang tak lakon sama2 rasa tak best.. Hehe..