'Blogger's Day Out' di Klang Parade menyeronokkan !


Hari sabtu bertarikh 14 December 2014, Aten dah rakan-rakan blogger lain telah menghadiri event "Blogger's Day Out" oleh Klang Parade. Instagrammers pun ada join jugak tau. Memula sampai register dulu. 



Lepas briefing sikit, ktorg dibawa ke Firezone Family Karaoke. Semasa dalam perjalanan, kami dikejutkan dengan persembahan tarian dari kumpulan Rejuvenate di depan kedai Peanut Butter Studio. Sumpah best! Sharp je gerak geri dorang. Superb!


Thenn, karoks! Iloikeeee :D




Besar baq anggg! Hhehe. Tgk Aten dok mana. Betul2 dekat dengan TV yg control nak pilih lagu apa tu. Hahahaha. Jangan memainn. Punya happy dapat karoks free walaupun sejam. Hihi. Sangat selesa dan sound system memang thorbaekkk. Ktorg jugak dijamu dengan makanan dan minuman.


Then, ktorg pergi Circus-Circus Entertainment Center. Dapat token free tau. Puas main dalam tu. Hihihi




Hebat-hebat semua tunjuk skill masing-masing. Terasa budak-budak pulak bila masuk dalam ni. Hehehe. Bila datang sini, benda wajib main ialah game lumba kereta. Nak jadi racer lah katakan :D

Next, ktorg dibahagikan kepada 3 kumpulan. Aten dan 8 blogger lain group purple! Yayyy. Amazing Mall Hunt namanya. So, apa je ktorg buat? 




Makan! Yumeeyyhhh! Ktorg makan kt Spices of Penang. Dapat makan ABC aiskrim dan rojak! Memang thorbaekkk rojak dia wehh. Dgn kuah dia lagi. Rojak tu yang habis dulu walaupun sampai paling last. Heheh



Lepas makan, melawat kedai kasut Red Modani. Serioussss cantik gilaaa kasut-kasut kt sini. Tengah sale tu wehh. Lagi gila Aten tgk kasut, Last-last terbeli satu kasut. Hekhek. Ktorg dapat hadiah jgk tau dari kedai ni. Terima kasih Red Modani!


Ktorg pergi kedai baju DEES. Macam tau tau je Aten ni kaki shopping. Dapat pergi kedai kasut and kedai baju. Tersangatlah banyak baju dalam kedai DEES ni dan semua cantik hokayy. Rasa mcm nak beli semua je. Hihi





Group kuning pergi ke Teppanyaki Food Testing, selfie yang anak patung comel-comel dan HIP HOP photo look a like. Group pink pulak pergi Tune Talk posing sana, makan kt Fresh Fruit dan Spa Nail. Best kannnn aktiviti ktorg. Hihi


Lastly, ktorg pergi food court habiskan voucher yang dorang bagi. Makan sampai gemok sebab dorg bagi voucher RM20. Hehehe. Lepas makan pulak, ktorg jumpa dengan Upin dan Ipin dan sempat lah bergambar dengan Upin Ipin



Akhir kata, thanks Kak Ruby, thanks Alan Thoo, thanks bloggers, thanks to instagrammers yang join aktiviti ni. Thanks Klang Parade jgk sebab anjurkan Blogger's Day Out ni. Memang awesome. Memang creating new memories lah. Next time boleh lah buat lagi kann? For sure I'll attend! Good job! :D

5 comments.. read them below or add one

Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL 17 December, 2014
apa hal yg tutup mata tu...menurunkan ilmu makan² eh...kesian.

enjoy ye aten.. bab karoks haha terbaik!
Que Achmad Que Achmad 17 December, 2014
xsempat kita nk berduet ritu, hurmmm
Nadia Johari Nadia Johari 17 December, 2014
wah..wah..pasni takyah pegang mic..hahaha
Mummy Hana Mummy Hana 18 December, 2014
wah..lama tak pegi klang parade..last sekali pegi masa tu byk lg kedai yang kosong still tak bukak after renovate..