AvenueK Food Adventure | Wondermama X


Wondermama X ni merupakan salah satu tenant yang terlibat dalam event AvenueK Food Adventure haritu. Cantik kedai ni. Simple je. Ada cermin tingkap gitu. Cermin pun banyak. So, boleh betul2-betulkan tudung kalau tudung tak betul. Hekhek. Siap bergambar lagi ngn kakak kembar Aten ni. Hihi



Kt restoran ni macam-macam ada. Andddd yang penting sedap! Sebab organizer cakap 30 blogger yang awal je dapat makan kt sini and ada masa-masa tertentu sebab biasanya restoran ni akan penuh. 

So, Aten pun order ni utk merasa betul ke sedap food kt sini. Aten order nasi lemak! Jap jap nak tunjuk gambar 


Nasi Lemak 4.0 !

Ada sambal udang dan petai, kangkung, ikan bilis, telur, kacang dan yang paling tersedap, rendang ayam! Yeayyyy :D

Harga RM18.90.

Berbaloi-baloi :D


Ni pun sedap gak ni.

 Wondermama Super Hon Fun.

Harga RM12.90

Sebenarnya banyak lagi makanan yang ada. Kalau breakfast kt sini memang sesuai sangat sebab mmg sedap. Lagi-lagi nasi lemak tu. Layanan yang diberikan pun baik. Orang yang jaga kedai tu pun peramah. Aten sgt recommend restoran ni utk breakfast. Thorbaekkk! :D


2 comments.. read them below or add one

Hafiz Hafizol Hafiz Hafizol 03 December, 2014
SEDAP SEDAP & SEDAP ! Bila nak belanja nie ? haha