AvenueK Food Adventure | Maison Dlights Chocolatier

Maison Dlights 


Maison Delight Chocolatier merupakan salah satu tenant yang terlibat dalam AvenueK Food Adventure nih. Lokasi di Concourse level sebelah Warisan Cafe.

Coklat wehhhh! Aten memang chocolate lover! Bila nampak je booth ni happy gilaaaa. Mesti dapat coklat free. Andddd memang betul pun dapat coklat free. Hihi :D


Coklat bentuk love lagitu. Tak makan lagi coklat ni. Sayang wehhh. Cantik sangat. Hihi



Ada banyak jenis coklat tau! Dari yg milk, coklat biasa, dark chocolate, coklat yang ada pelbagai jenis kacang. Macam-macam jenis ada. Ada yg dalam bentuk bar kecik, bar besar. Bentuk love lagi, bentuk chips lagi.


Dia ada bagi rasa jenis-jenis coklat. Yang ni sedap gilaaaaaa. Terus beli time tu jgk. RM10 je wehh. Harga sangat berpatutan. Sesuai utk dimakan dalam class. Hihi :D


Yang bestnya kan, dorang menerima tempahan coklat untuk wedding event, birthday event. Apa-apa event lahh. Memang awesome lahh. Service pun tip top. Sangat friendly orang yang jaga booth tu. *thunbs up!*

Okayy kalau korang nak tau lebih lanjut pasal coklat ni boleh check link bawah ni :



Email : maisondlights@hotmail.my

Phone number : +6 012 6436 816

3 comments.. read them below or add one

Nadia Johari Nadia Johari 01 December, 2014
sedapnya..cerita pasal makanan je ni
Mama Kembar 3 Mama Kembar 3 01 December, 2014
alaaa ruginya tak try choclate ni hari tu...ish rugi...rugi huhuhu