Sesi Fotografi Kelab Blogger Ben Ashaari



Semalam Kelab Blogger Ben Ashaari telah mengadakan satu sesi fotografi.

Tempat : Mycreativepixel Studio, PV128, Setapak. 

Antara penaja yang menaja Kelab Blogger Ben Ashaari :

Cosmoderm, @wiidaribbon @shazaamalina @tyasalmid @etty_garib @yanneskay 







Sementara tunggu turn, makan dulu, selfie dulu, belek2 diri dulu, borak2 dulu. Meriah betul studio tu. Yelaaa yang join 28 orang. Penuh studio tu dengan ktorg je. Mmg havoc betul. Hihi :D Thanks to Abg Lan Careno sebab organize photoshoot ni. Lain kali boleh buat lagi nihh photoshoot gini. Hihi

Blogger dari Penang, Kelantan, Johor pun turun Keyell tau semata-mata nak join photoshoot. Terbaik lah koranggg. Muah ciked Faizal Fredley , Eraz Fadli dan Lisa ^^
Jejaka hot Kelab Blogger Ben Ashaari

Anak dara Kelab Blogger Ben Ashaari

Tak sabar nak tunggu gambar yang betul2 punya. Ni semua gambar dari phone je ni. Heee.

Nak tunggu yang cantik punye, tungguuuuuu. Rabu ni dapat. Hihi

Bagi yang berminat nak tempah studio atau nak buat fotografi macam ni dengan keluarga atau kawan kawan atau pre wedding ke boleh je contact bro Aiman di 012-3602384 atau terus ke page mereka iaitu Mycreativepixel studio.

3 comments.. read them below or add one

Rena^CRuZee Rena^CRuZee 03 November, 2014
Blogwalking here --- u've been tagged!!! =P
http://www.rena-cruzee.blogspot.com/
Nadia Johari Nadia Johari 04 November, 2014
wah-wah..anak dara gitu..hehe
Noriza MiracleVitamins Noriza MiracleVitamins 04 November, 2014
Bestnya depa boleh kumpul ramai-ramai ambik gambaq