Samsung Galaxy Note 4 best!


Cantik gila weiiiiii! Sumpah cantik! 

Haritu Aten pergi KLCC nak survey phone. Survey je lah mampu kann.

Serious dah jatuh cinta dengan Note 4 ni. Harga : RM 2,399 . 

Terbatuk-batuk tengok harga phone ni ><

Kalau jual S5 Aten ni dapat Rm1000 je, mana nak cekau lagi RM1400? Ada sape2 nak bagi Aten tak? 

Spec utama yang ada kt Note 4
5.7-inch Quad HD AMOLED display, 2560 x 1440 resolution
2.7GHz quad-core processor
3GB RAM
32GB Memory, expandable: supports up to 128GB micro SD card
16MP rear camera, 3.7MP front-facing
3220mAH battery

Sape yang suka selfie wajib beli phone ni. Front camera thorbaekkk! 3.7MP. Memang akan nampak segala jerururawat kt muka korang. Hahahaha

Samsung Galaxy Note 4,  LG G3 dan Sony Z3? Mana pilihan kalbu? Dilemma.


3 comments.. read them below or add one

Nur Shadira Nur Shadira 04 January, 2015
Ad wrna pink ke,ada kedai smsung ckp malaysia xklukan wrnq pink,dkt mna ad ye,sy nk bli