Release Date Fast and Furious 7 !


Trailer Fast & Furious 7 :


Tak sabar nak tunggu Fast n Furious 7!

Tgk trailer tuuu. Best gilaaaaaaaaaaa wehhh :D

Release date : 2 April 2015.

Wahhhhh, mesti kena book tiket awal2 nihh. And nak tengok masa first day keluar tu. Baru best! Hehe

Yeahhhh! Aten tak pernah miss lagi tgk cerita fast and furious dari 1 sampai lah 6. Tak bosan tgk. Hihi. Ni nak tgu yg ke 7 pulakk. Yang last katanya. Cita-cita Aten sebenarnya nak jadi racer. Tu yg movie yg ada race race ni Aten wajib tgk! :D hihi


3 comments.. read them below or add one

Missue Eyrra Zerra Missue Eyrra Zerra 05 November, 2014
cikdagu dah follow sini.. follow back... #kelabbloggerbenashaari
Noriza MiracleVitamins Noriza MiracleVitamins 05 November, 2014
Lambat lagi nak release kan b=filem ni, tahun depan tu,tapi peminat F&F ni mesti tak sabar nak tengok
Mummy Hana Mummy Hana 06 November, 2014
waaa....lama lg tu 2april..tak sabar nak tgk..memang wajib tengok..hehehe