Powerbank Review | Powerbank PoweRocks


Jenama : PoweRocks Stone3

Capacity : 15000mAH

Kebanyakan ramai yang taktau brand ni sebab brand ni luar negara punya. USA, Canada, India, China, Sweden, Australia. So, memang tak semua kedai akan ada.

Setakat yg Aten tau and pernah jumpa, powerbank PoweRocks ni ada jual dekat Challenger. Yang paling latest Aten tau is dekat KLCC. Action Accessories. 

Ada 2 output. Sebab Aten ada 2 phone. So, apa2 senang nak charge dua2 sekali. So far untuk Samsung S5 Aten 4 - 5 kali guna. Tapi ada je yg satu output je. Depends on korang nak macam mana lah. Boleh guna kt semua jenis smartphone. Warranty setahun. Warna dan bentuk pelbagai. Bulat, petak kecik, petak besar, warna pink, biru, merah, ungu, hitam.

Harga? Bagi Aten berpatutan lah. Sebab ni barang luar negara. Good things never cheap. Well, takde lah mahal mana punn. Kualiti yang penting. Boleh pakai lama. Bukan pakai sebulan dua lepastu dah rosak kan. Hurm

Setakat Aten guna ni, Aten sangat berpuas hati guna jenama PoweRocks ni. Takkan menyesal punya. Aten memang recommend sape yang tengah carik powerbank, guna PoweRocks ni :)

0 comment... add one now