Powerbank POWEROCKS terbaikkk!


Finallyyyy, Aten jumpa pun powerbank jenama POWEROCKS kt KLCC nihhh. 

Sebelum ni Aten beli  kt The Mines kt kedai Challenger. Tapi dah tutup pulak. Powerbank Aten sebelum ni pun POWEROCKS jgk. Warna pink. Tapi dah rosak jahanam sebab adik Aten guna ganas sangat sampai rosak tempat cable dia. Aten guna setahun elok jeee. Dapat kt dia, barai powerbank tu.

Jenuh gak lah Aten dok carik powerbank jenama ni sebab memang best gilaaaa sumpah tak tipu. Untuk Samsung S5 Aten boleh guna sampai 4 5 kali. Bila charge, laju je naik bateri. Tak pernah ada masalah apa-apa pun.

Korang kalau dok tercarik powerbank yg power, cariklah jenama POWEROCKS. Takkan menyesal punya. Heee :)

5 comments.. read them below or add one

Yan Ty Yan Ty 07 November, 2014
First time dgn jenama ni. Okey ye... Kalau power bank buat hal boleh la try cr brand ni..
Hafiz Hafizol Hafiz Hafizol 07 November, 2014
POWEROCKS ! okey nanti nak try usha. . mmg xde powerband pun lg skrg nie haha
Najlaa 'Aqilah Najlaa 'Aqilah 07 November, 2014
full review please. tgh fikir nk beli powerbank baru ni huhu

sincerely,
Najlaa 'Aqilah
Zierwa Zainal Zierwa Zainal 08 November, 2014
wah..mcm bestje.. zz mmg tgh cri powerbank yg osem. :)
isyah isyah 09 November, 2014
Kebetulan mmg tgh survey powerbank skrg ni...bole la google lebih psl jenama ni 💪