perempuan je lah!


Tak paham bahasa melayu ke? Hurm.

Dah terang-terang cakap tu untuk wanita jeee tapi masih ada lelaki yg masuk koc wanita. Haishhh.

Setakat nak teman girlfriend kau, takdenya ktorg nak rogol gf kau tu. Nak tunjuk power sgt pergi lah bawak kt koc lain jaga dia. Huh siap duduk lagi tu. Tak pasal2 Aten yang sakit ni kena berdiri. Adoii. Orang gini pun ada ke. Punya la panjang komuter tu nak jugak menyempit kt koc wanita. Tak paham dehh.

Okayy tu je nak bebel. Hahaha buat lelaki kesayangan beta semua, jangan la masuk koc wanita ye. Kesian ktorg yang perempuan ni kena berdiri, tak terjamin keselamatan tau. Hewhew

6 comments.. read them below or add one

Permatabiru Permatabiru 17 November, 2014
x reti bahasa melayu agaknya..hurmm
Mila Hilas Mila Hilas 17 November, 2014
nape ye org2 kita susah sgt nk ikut arahan? mcm la nanti train benti xblh jpe blk GF Ko tu
Aku Penghibur Aku Penghibur 17 November, 2014
hahahaha sabar yer jgn marah2
yaya_flanella yaya_flanella 17 November, 2014
Selalu orang asing je tak faham bahasa ni. Kalau jumpa org kita mmg yaya debik je. *bajet gangster
Noriza MiracleVitamins Noriza MiracleVitamins 18 November, 2014
Rakyat malaysia ni kekadang prihatinnya tek bertempat kan! Dah tau koc tu untuk perempuan sahaa! still lagi nak berteman2 g..hadoooi
Amanina Amanina 19 November, 2014
kadang2 sampaikan pekerja komuter tu kena buat spotcheck dalam koc wanita tu. alahai malaysians T_T