Pengalaman Menarik di PETROSAINS, KLCC



Alkisah semalammmm.

Memandangkan semalam takde class, Aten dan 2 housemate Aten bercadang nak pergi Petrosains kt KLCC tu. Sbnrnya dah lama nak pergi tapi baru semalam berkesempatan masuk. Lepas breakfast apa semua, kul 11 ktorg masuk. 


Murah kannn? Jom masuk lagi! hihi


Housemates Aten


Ni entrance nak masuk Petrosains, Yeahhh!

Aktiviti yang ktorg buat? 


Plasma tube namanya. Berlampu bila korang pegang tu. Hihi




Masuk sini best. Amende semua yang putih akan berlampu. Muka korang memang hitam legam gila lahh. Gigi je nmpk. Macam hantu pun hado ><


Naik gelongsor ni wajib. hahaha 


Check degupan jantung guna drum. Thorbaekkkk :D


Masuk taman dinosour :D


Tengok wayang 3D cerita Sea Dragon


Belajar rakam2 


Ni apa tah nama dia. Lupa nak tgk. Hewhew


Aten jadi gadis litar okay tak ek? :p 

Sebenarnya banyak lagi aktiviti. Tapi nanti penuh pulak gmbar kann dlm entry ni. Senang cerita, korang datang sini sendiri, bawak anak2, adik2. Sangat sesuai utk semua peringkat umur. Hihi. Murah dan berbaloi. Aten pun nak pergi lagi ni. Hihi

{ 10 comments.. read them below or add one }

akubiomed akubiomed 19 November, 2014
Macam-macam aktiviti dan interaktif boleh join. Tidak perasan masa berjalan kerana leka dan seronok. :)
Aku Penghibur Aku Penghibur 19 November, 2014
wahh seronoknya ^_^ dah pernah pegi sana
Liza Licha Liza Licha 19 November, 2014
best sebab dapat try macam-macam benda kat situ kan?.,
Mummy Hana Mummy Hana 19 November, 2014
wahh...seronoknya dia..teringin nak g tapi tak berkesempatan lg..haha
yoorin melacolea yoorin melacolea 19 November, 2014
dah duduk kat kl lama pon tak sampai2 lagi ke sana.. padahal rajin gilos window shopping kat klcc.. lg 1, ingatkan entrance fees mahal..xde laa mahal sgt ghupenye.. nak bawak irine mai sini laa...
Fatin Bella Fatin Bella 19 November, 2014
Aten pun selalu je kt klcc. Cuma smlm free byk masa. Tu yg pergi. Hihu
KiD KiD 20 November, 2014
seronok yea jalan-jalan sana sini?
Kak Mahh Kak Mahh 03 August, 2015
Ini kanak-kanak Ribena ke?
AnonymousAnonymous 04 September, 2015
Yang heli tu ada lagi ke??