Pelajar dan Mee Segera


Tadaaaaaaaaaaaaaa.

Lunch Aten harini. Punya la malas nak siap turun bawah beli food. Ayoyo Aten oiii.

Pelajar dan mee segera  dah sebati. Lagi - lagi bila stay up memalam nak belajar. Megi je lah yg dicarik. Stok megi dalam almari jgn cakap lah. Cukup la utk sebulan. hahaha

Megi ni mmg tak elok makan selalu tapi sedapppp. Benda yg sedap tu la tak elok utk kita makan. Haishhh. Nak buat acano nihh :3

Tapi mmg jimat la makan megi. Hahahah.

Ni pun Aten tengah kurangkan ketaksuban Aten dekat megi ni. Kalau tak salah, megi ni boleh buat rambut kita gugur eh? Hurm

My favourite food, kita kena clash. A.S.A.P.  T.T

3 comments.. read them below or add one

Nadia Johari Nadia Johari 10 November, 2014
hahah..biasalah tu..ni la stok yang wajib ade..
Noriza MiracleVitamins Noriza MiracleVitamins 11 November, 2014
Pelajar dan mee segera memang dh macam kembar siam :p
puteraduyong puteraduyong 17 November, 2014
wah maggie aka mee segera ... makanan wajib ada dalam stok simpanan ;)