Movie Review | Interstellar ( 2014 )


Sinopsis Interstellar :

Cerita ni mengenai sekumpulan angkasawan ( space travelers ) yang terpaksa melalui ' wormhole ' untuk mencari satu habitat untuk didiami kerana Bumi dah tak selamat untuk didiami

Trailer Interstellar :


Review Interstellar :

Cerita ni genre ' Science Fiction ' . Out of 10 bintang, Aten bagi 8.5 / 10 . Almost 3 jam cerita ni and 3 jam tu jugak korang akan merasa berdebar-debar apa yang jadi seterusnya. Grafik lawa gilaaaa. Kalau ada yg 3D mesti rasa betul2 kt angkasa. Heee. And ada satu part yang buat Aten menitis air mata. Wahhh, serioussss sedih gila wehhhh. Apa-apa pun, cerita ni best! Korang kena tengok! Tak rugi tgk kt wayang. Memang best! :D

0 comment... add one now