Berakhir sengsara minggu ni


Tak sangka!

 Akhirnyaaaaa Aten berjaya harungi minggu ni dengan jayanya. Ingatkan pengsan tengah jalan. Mana tak nya, hari-hari ada Midterm test. Gara-gara Aten cuti MC sebulan haritu. Minggu ni baru start masuk class and kena buat Midterm utk setiap subjek. Alahaii memang lah kannn busyy. Group whatsapp pun tak sempat nak tegur.

Harini baru free sikit. Nanti petang sikit kita pergi KLCC enjoy dating dengan diri sendiri dengan wayang ke pe then malam ni game chelsea lawan liverpool. 

Esok dah boleh start buat assignment untuk presentation. Ada 2 lagi assignment yang masih beratur untuk Aten buat. Wajib buattt esok. Taknak tangguh2. Penat buat last minute ni :3

Moga apa yg Aten plan ni menjadi la ye :D

4 comments.. read them below or add one

LZ - The Blog Owner LZ - The Blog Owner 08 November, 2014
Salam Aten,

Wah bila sis baca terasa freedom yang Aten rasa..
Minggu lepas pun minggu yang sangat hectic buat sis..
So weekend ni nak enjoy dan manjakan diri..
All the best to you..
irra yyan irra yyan 08 November, 2014
Wahhh jln klcc tu...syoknyaaa... irrayyan.com
Nazlee Ismail PCL Nazlee Ismail PCL 08 November, 2014
ehhh tensionnyer masa belajar semoga sukses good luck..aten.
Nadia Johari Nadia Johari 08 November, 2014
Alhamdulillah..terlepas satu bebanan